Brievenbussen

Het visitekaartje van je huis: een brievenbus. De entree van je huis is de eerste plek waar je een indruk kan geven van jouw smaak en stijl. Kies je voor klassiek, industrieel of landelijk? Laat je inspireren door een breed aanbod van verschillende brievenbussen, maar begin met de vraag of je voor een pakketbrievenbus, staande brievenbus of wandbrievenbus kiest.
Meer
Hulp nodig?
Onze product specialisten staan klaar om te helpen.
Kleur
Prijs
Tot
Merk
Materiaal
Stijl

Brievenbussen in mooie designs en een grote keuze vind je bij Kinger

Er zijn talloze ontwerpen die voor elke smaak en stijl iets bieden. Bovendien hebben veel brievenbus modellen praktische uitbreidingen die het beslissende verschil kunnen maken voor het kopen van een brievenbus. Bij Kinger hebben we een ​​enorme keuze aan verschillende brievenbussen voor je samengesteld, zodat je altijd de juiste vindt. De entree van je huis is immers ook de eerste plek waar je een bezoeker de eerste indruk kan geven van jouw smaak en stijl. Naast het design van de brievenbus, spelen ook materiaal, veiligheid en andere praktische aspecten een belangrijke rol. Bij Kinger vind je alleen brievenbussen van hoogwaardige afwerking en materialen. Bestel nu gemakkelijk online en laat de brievenbus die je wilt direct thuis bezorgen.


Welke brievenbussen zijn er? We geven je graag een overzicht van de verschillende varianten

Of je nu kiest voor een brievenbus aan de gevel van het huis, op een paal of vrijstaand voor het huis, je hebt verschillende mogelijkheden om een brievenbus te plaatsen. We geven je graag een overzicht van de varianten en hun voordelen.

Wandbrievenbus naast de voordeur
Woon je in een eengezinswoning of tussenwoning, dan kunt je de brievenbus direct naast de voordeur bevestigen. Een wandbrievenbus is hier bijzonder geschikt voor. Het voordeel hiervan is dat de post dicht bij je voordeur zit en je vaak gewoon op je sokken de post uit de brievenbus kan halen. 

Veel opbergruimte in een staande brievenbus
Een staande brievenbus heeft meestal een bijzonder groot volume, omdat de brievenbus stabiel op de grond staat en de post dus ook zwaarder kan zijn. Als je vaak een paar dagen weg bent of op vakantie bent is een staande brievenbus een goede keuze. Je kunt hem dicht bij je huis of op de oprit van je plaatsen.

Maak het de bezorger gemakkelijk met een brievenbus op paal
Heb je een huis met een grote oprit of voortuin? Dan is een brievenbus op paal een goede keuze. Hierdoor hoeft de bezorger niet onnodig ver het terrein op te lopen, maar levert hij de post gewoon af aan de rand. Een brievenbus op paal kan ook handig zijn als je hond vrij rondloopt in de voortuin. 

Bespaar een rit naar het postkantoor met een pakketbrievenbus
Bestel je regelmatig pakketjes online? Dan is een pakketbrievenbus een goede keuze. Met een pakketbrievenbus is het mogelijk om pakketjes thuis te ontvangen zonder zelf thuis te hoeven zijn. 


Deze criteria zijn belangrijk bij het kiezen van je brievenbus

Heb je besloten waar je brievenbus moet komen of straks moet hangen? Dan zijn er andere criteria voor het kiezen van de juiste brievenbus. We hebben een tweetal belangrijke punten op een rij gezet om je keuze gemakkelijker te maken.

Materiaal van de brievenbus
Brievenbussen zijn gemaakt van verschillende materialen. Een brievenbus van stevig RVS staat goed bij een modern huis. De bekendste brievenbussen zijn de groene kunststof brievenbussen. Deze staan vaak goed in natuurrijke woonwijken. Als u op zoek bent naar een onopvallende brievenbus, dan zijn klassieke, bijvoorbeeld witte of zwarte gepoedercoate ijzeren brievenbussen een goede keuze.

Afmeting van de brievenbus
Ansichtkaarten en gewone briefpost is nog altijd de meest voorkomende post. De meeste brievenbussen zijn zo ontworpen dat er A4-enveloppen in passen. Als je bijna elke dag je brievenbus leegt, is een breedte van 23 cm voldoende. Krijgt je veel post of ben je soms meerdere dagen onderweg dat de post kan gaan opstapelen in de brievenbus? Dan zijn grotere modellen met een breedte van 38 cm aan te raden.